reviews workshops

“Met plezier kijk ik terug op de leerzame en gezellige masterclass acryl pourring van afgelopen zaterdag 4 november 2017 (het resultaat hangt inmiddels aan de muur!).
Wederom heerste er een fijne, positieve sfeer.
Ook fijn dat je eerst hebt laten zien hoe het gieten van acrylverf met toevoegingen in zijn werk gaat, waar je op moet letten en hoe je het proces evt. kan beïnvloeden.
Hartelijk dank en vriendelijke groet,
Jacqueline de Vos uit Strijen  november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb de workshop  van vanmorgen als heel positief en leuk ervaren, dank je voor je heldere uitleg. Ik  ga er zeker mee door.
Sonja van Pieterson november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Enige tijd geleden heb ik zelf geprobeerd om te gieten met acrylverf.
Totaal mislukt.
Wat deed ik verkeerd?
Dus een workshop moest de oplossing zijn en die heb ik bij jou gevolgd.
In een woord: het was een geslaagde bijeenkomst.
Goede uitleg en begeleiding.
Het geheel was goed verzorgd en voorbereid.
Mijn complimenten!
Ton Briaire uit Rosmalen  november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“We vonden het een geweldige workshop en we hadden een fantastische leraar!
Ik heb genoten van de mooie cellen die ineens tevoorschijn komen en de veranderingen die je met 1 streek van de wisser weer tevoorschijn kan laten komen.
We hebben het thuis al uitgeprobeerd en ik hoop dat ik het goed in een schilderij verder kan verwerken.”
Hennie en Guy van de Lande  uit Breda   november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Als onbevangen, maar vol van verwachting  startende 60-er, heb je me een geweldige ervaring laten beleven.
Je enthousiasme en bekwaamheid draag je op een ingetogen wijze over, wat bijdraagt aan de ervaring.
Het gaf mij het gevoel dat het kunstwerk dat ik in gedachten had zou gaan lukken.
Na wat laatste tips is het volgens mij aardig gelukt.
Henk Stout uit Zwijndrecht  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Wat een gave verrassende workshop!
Moeilijk om als je een mooi resultaat hebt om te stoppen.”
Alie Wijnvelt  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“We hebben de masterclass “gieten met acrylverf” cadeau gekregen.
Het was geweldig!
Geen ervaring met schilderen, maar door de goede uitleg en de live demonstratie van Bart in combinatie met de schriftelijke instructies ben ik heel tevreden met het resultaat.
Echt aan te bevelen!
Ook geschikt voor zakelijke gelegenheden en vriendengroepen.”
Patty Stout  uit Zwijndrecht   augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Prima workshop met ontspannen en gezellige sfeer.
Bart heeft veel kennis en deelt die gul.
Zeker een aanrader.
Trudy van Traa uit  Zundert  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Op ontdekkingstocht in kleur, vorm en onvoorspelbaarheid met het gieten van acrylverf.
Het was een prachtig creatief avontuur.”
Inge Vanhoof    België   augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb erg genoten van de masterclass “Gieten met acrylverf, additieven en siliconen”.
Er was een duidelijke uitleg en het was heel gezellig.
Ben overtroffen door de resultaten, die we van elkaar konden bewonderen.
Een echte aanrader!
Hannie Deventer  uit Dordrecht  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Een gezellige, ontspannen maar ook zeer leerzame workshop acrylgieten gevolgd.
Bart legt goed uit, heeft een overzichtelijk werkschema voor alle cursisten en doet alles ook nog eens voor.
Een absolute aanrader met als bonus een mooi werk voor boven de bank :)”
Jennifer Heijmann uit Papendrecht  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Masterclass van afgelopen woensdagavond 21 juni 2017 was super leuk, voor herhaling vatbaar.”
Anneke de Jong  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb het als een hele boeiende avond ervaren.
De uitleg was duidelijk en het voordoen verhelderend.
Het resultaat is van te voren niet in te schatten en de mogelijkheden om te experimenteren lijken me groot.
Een persoonlijke toets, een eigen handschrift er aan geven is ook mogelijk en noodzakelijk anders wordt het een kunstje.
Daar ligt volgens mij de uitdaging.”
Ad Reijntjes uit Capelle aan den IJssel  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Het was wederom een inspirerende bijeenkomst.
Jouw presentatie is heerlijk: down to earth en relaxed.
Weer wist je een byzonder gemêleerde groep deelnemers bij elkaar te brengen.
Chapeau!”
Marcel van Brunschot   uit Oisterwijk  juni 2017 “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”