reviews workshops

“Als onbevangen, maar vol van verwachting  startende 60-er, heb je me een geweldige ervaring laten beleven.
Je enthousiasme en bekwaamheid draag je op een ingetogen wijze over, wat bijdraagt aan de ervaring.
Het gaf mij het gevoel dat het kunstwerk dat ik in gedachten had zou gaan lukken.
Na wat laatste tips is het volgens mij aardig gelukt.
Henk Stout Zwijndrecht  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Wat een gave verrassende workshop!
Moeilijk om als je een mooi resultaat hebt om te stoppen.”
Alie Wijnvelt  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“We hebben de masterclass “gieten met acrylverf” cadeau gekregen.
Het was geweldig!
Geen ervaring met schilderen, maar door de goede uitleg en de live demonstratie van Bart in combinatie met de schriftelijke instructies ben ik heel tevreden met het resultaat.
Echt aan te bevelen!
Ook geschikt voor zakelijke gelegenheden en vriendengroepen.”
Patty Stout  Zwijndrecht   augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Prima workshop met ontspannen en gezellige sfeer.
Bart heeft veel kennis en deelt die gul.
Zeker een aanrader.
Trudy van Traa  Zundert  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Op ontdekkingstocht in kleur, vorm en onvoorspelbaarheid met het gieten van acrylverf.
Het was een prachtig creatief avontuur.”
Inge Vanhoof    België   augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb erg genoten van de masterclass “Gieten met acrylverf, additieven en siliconen”.
Er was een duidelijke uitleg en het was heel gezellig.
Ben overtroffen door de resultaten, die we van elkaar konden bewonderen.
Een echte aanrader!
Hannie Deventer  Dordrecht  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Een gezellige, ontspannen maar ook zeer leerzame workshop acrylgieten gevolgd.
Bart legt goed uit, heeft een overzichtelijk werkschema voor alle cursisten en doet alles ook nog eens voor.
Een absolute aanrader met als bonus een mooi werk voor boven de bank :)”
Jennifer Heijmann  Papendrecht  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Masterclass van afgelopen woensdagavond 21 juni 2017 was super leuk, voor herhaling vatbaar.”
Anneke de Jong  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb het als een hele boeiende avond ervaren.
De uitleg was duidelijk en het voordoen verhelderend.
Het resultaat is van te voren niet in te schatten en de mogelijkheden om te experimenteren lijken me groot.
Een persoonlijke toets, een eigen handschrift er aan geven is ook mogelijk en noodzakelijk anders wordt het een kunstje.
Daar ligt volgens mij de uitdaging.”
Ad Reijntjes Capelle aan den IJssel  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Het was wederom een inspirerende bijeenkomst.
Jouw presentatie is heerlijk: down to earth en relaxed.
Weer wist je een byzonder gemêleerde groep deelnemers bij elkaar te brengen.
Chapeau!”
Marcel van Brunschot   Oisterwijk  juni 2017 “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”