reviews workshops

“Prettige cursus, heel fijne uitleg met goede tips.
Veel tijd voor vragen.
Kortom heel fijn.
Bedankt voor alle goede tips.”
Irene en Amarant Hartel uit Amstelveen  juni 2018

“Het was een bijzondere ervaring.
Schilderen zonder kwast.”
Gerrit Koopmans uit Tiel  juni 2018

“Super inspirerende ochtend.
Goede tips en adviezen ontvangen.
Heel veel zin om er thuis verder mee aan de slag te gaan.”
Ester Lodder uit Ridderkerk  juni 2018

“Geweldig, het was weer genieten.
Eerst luisteren naar de uitleg en demonstratie.
Dan zelf aan de slag.
Vrije expressie maar wel met acrylverf, additieven en olie natuurlijk.
Vervolgens stijgt de spanning want de ontwikkeling van de cellen is al in volle gang.
En ik kreeg me toch een cellen. Wauw….
Met mijn neus in de wind en een pluim voor Bart ging ik huiswaarts.
Dank je voor de prachtige ochtend.”
Alfonsine van der Laan uit Dubbeldam juni 2018

“Leuke workshop om weer nieuwe ontwikkelingen in het werken met acrylverf te ontdekken.”
Lous Brante  uit Barendrecht  juni 2018

“Heerlijke ochtend gehad met goede resultaten.
De nabespreking van de gietsels vond ik ook erg interessant.”
Christa Miltenburg  uit de Bilt  mei 2018

“Duidelijke uitleg en veel ruimte om vragen te stellen.
Inspirerende workshop.
Mooi atelier.”
Jeannet van Scherpenzeel uit de Bilt  mei 2018

“Super gave class.
Zeer duidelijk uitgelegd en gedemonstreerd.
Veel tips en heerlijk spelen met acryl verf.
In the flow.”
Tania Hens uit Benissa (Spanje)  mei 2018

“Fantastisch.
Geweldige ervaring.
Veel nieuwe inspiratie opgedaan.
Voor herhaling vatbaar.
Wil Speelman uit Numansdorp  mei 2018

“Ik vond het erg leuk om de masterclass te volgen, ook zonder schilderservaring is deze masterclass heel goed te doen.”
Angela Kennepohl uit Bergschenhoek  mei 2018

“Ook deze week, nadat ik vorige week de epoxy workshop gedaan heb, heel veel geleerd.
Door de tip om vroeg genoeg te stoppen en niet door te blijven gaan van vorige week, ben ik nu niet te ver door gegaan, zodat het resultaat veel mooier is geworden.
Bedankt Bart.”
Astrid Kleipas  uit Hardinxveld-Giessendam  mei 2018

“Een aanrader.
Stort je in de workshop ook al heb je geen “kunsttalent”.
Heldere uitleg en dan aan de slag gaan.
Heel spannende en verrassende uitkomsten.”
Erica Udema von Groddeck  uit Den Haag  april 2018

“Ik wil  je bedanken voor de fijne en interessante ochtend en vind dat je een heel spontane en ongedwongen manier van lesgeven hebt, wat een heel fijne sfeer in de groep geeft.
Ik was al wat bezig met acrylverf gieten, maar dat ging niet helemaal zoals ik wilde.
Door jouw workshop gaat het zeker lukken.”
Marco Sol uit Amersfoort  april 2018

“Ontspannend en heerlijk om je gedachten in een schilderij te laten verdwijnen.
Mooie techniek van een combinatie van materialen die ervoor zorgt dat er iets verrassends ontstaat.”
Marien Stolk uit Barendrecht april 2018

“Nuchtere/no nonsens uitleg en demonstratie.
Altijd een goed resultaat.
Na het volgen van deze masterclass kun je je thuis verder ontwikkelen in deze techniek.”
Hannah van der Bijl  uit Moerkapelle  april 2018

“Goede uitleg.
Bart nam hier de tijd voor.
Heel leuk om te doen.
Zeker voor herhaling vatbaar.”
Nanda Jonker uit Spijkenisse  april 2018

“Een fijne en duidelijke uitleg, zodat je ook echt aan de slag durft te gaan.
De tip om op tijd te stoppen is heel waarde vol.
Zeker leuk om nog een keer terug te komen.”
Natascha Nooijen uit Papendrecht  april 2018

“Superleuke workshop.
Ook als je geen ervaring hebt met verf maak je 2 geslaagde gietsels.”
Ali Kuiper  uit Ridderkerk  april 2018

“Leuke workshop.
Nog niet eerder iets op creatief gebied gedaan.
Zeker een aanrader.”
Lineke Baars  uit Rijsoord  april 2018

“Heel fijn om te doen.
Zeker voor herhaling vatbaar.”
Elly Kooiman uit Papendrecht  april 2018

“Geweldig om te doen.
Het gieten met acrylverf en additieven is een zeer verrassende techniek.”
Wineke Bakker uit Heukelum  april 2018

“Heel leuke workshop om te doen.
Duidelijke uitleg en demonstratie.
Ieder schilderij is weer anders.
Het is een onvoorspelbare techniek met een heel goed eindproduct.”
Joke Heijlaerts uit Dordrecht  april 2018

“Heel leuke masterclass, vooral voor deelnemers die helemaal niet bezig zijn met schilderen.
Ik heb toch iets moois gemaakt”
Diana van Eijk  uit Barendrecht  april 2018

“Goede uitleg en heel leuk om het een keer te doen.”
Ank Groeneveld uit Zwijndrecht  april 2018

“Heel leerzame masterclass.
Ik heb weer veel ideeën opgedaan.”
Luna Kortman uit Zwijndrecht april 2018

“Een must do!
Dit moet bij iedereen op zijn/haar wishlist staan.
Helemaal top.
Het was supergaaf”
Brenda Zandijk uit Vlaardingen  maart 2018

“Heel leerzaam en leuk om te ervaren.
Goede en rustige uitleg met veel geduld.
Super!
Caren Simon uit Culenborg  maart 2018

“Heel goede uitleg en hulp tijdens de workshop.
Je krijgt er energie en inspiratie van.
Superleuk om te doen.
Lorna van Dorp en Francis Kafoe  uit Tilburg  maart 2018

“Fijne workshop.
Goede uitleg en demonstratie.
Je wordt direct enthousiast om het thuis te gaan doen.
Voor herhaling vatbaar.”
Addie Michaelis  uit Den Haag  maart 2018

“Ik heb deelgenomen aan de workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen.
Het is een workshop waarin je voortdurend verrast wordt door je eigen creativiteit en wat er allemaal met acrylverf mogelijk is.
Er gaat een nieuwe kleurrijke ‘wereld’ voor je open tijdens de workshop.
De workshop wordt op een prettige, duidelijke en relaxte wijze door Bart gegeven.
Deelname aan deze workshop is een absolute aanrader.
Hélène Feliz uit Tilburg  maart 2018.

“Zalige workshop.
De techniek “acrylic pouring” is eenvoudig te leren en zit vol magie.”
Brigitte Hendrickx uit Brecht (België)  maart 2018

“Het was heel prettig en leerzaam om de masterclass “acrylic pouring” te volgen.
De techniek wordt duidelijk uitgelegd, de sfeer was ook aangenaam met rustige muziek op de achtergrond.
Het resultaat was verrassend goed.”
Joke Kapaan uit Zwijndrecht  maart 2018

“Fantastisch leuke workshop.
Duidelijke uitleg.
Ik ga er zeker meer mee experimenteren.
Echt top!”
Anita van den Kieboom uit Oosterhout  maart 2018

“De leuke workshop “Gieten met acrylverf/acrylic pouring” geeft je veel inzicht in je eigen creativiteit.”
Monique Bouterse uit Capelle a/d IJssel  maart 2018

“Een geweldige ervaring om met acrylverf te gieten.”
Alida Kuiper uit Ridderkerk  maart 2018

“Heel leuke workshop met snel een verrassend resultaat, waarmee je de hele dag door wilt gaan.
Ik ga thuis direct aan de slag!”
Rosanne Brouwer uit Ridderkerk  maart 2018

“Het was een fijne workshop met duidelijke uitleg en met veel vrijheid.”
Barbara Lodder uit Rotterdam  maart 2018

“Leuke workshop.
Heerlijk om te ontdekken wat je met deze techniek allemaal kunt doen.”
Liane van Vliet uit Heiloo  maart 2018

“Wat een leuke workshop.
Zelfs als je niet kan schilderen ga je met een leuk werk naar huis.
Mooie aanleiding om thuis verder re experimenteren.”
Els Heemstra uit Den Haag  maart 2018

“Ik ben heel enthousist over de masterclass “Gieten met acrylverf/Acrylic pouring”.
Er ontstaan heel boeiende effecten.”
Netty Bosman uit Hendrik Ido Ambacht  maart 2018

“Ik heb nog nooit geschilderd, maar dit is een leuke techniek met onbeperkte mogelijkheden.”
Elbert Vissers uit Zwijndrecht  maart 2018

“Ontzettend leuk om te doen.
Er wordt goed lesgegeven.
Je hebt de vrijheid om je eigen creatie te maken.
Aanbeveling.”
Wilma Vissers uit Zwijndrecht  maart 2018

“Super ontvangst.
Prima uitleg.
Unieke ervaring.
Toffe sfeer.
De workshop “Acrylic Pouring” is zeker een aanrader”
Karine Demets uit Kortrijk (België)  maart 2018

“Een superleuke relaxte workshop, door een bevlogen docent.
Prima sfeer.
Annerieke Smits-Vermeulen uit Breda  maart 2018

“Erg leuke workshop.
Bijna alles wat er gemaakt wordt is mooi.
De nabespreking bij de workshop acrylic pouring is ook leerzaam.”
Marjan Hoogerheide uit Amsterdam  maart 2018

“Het was een zeer leerzame cursus.
Ik heb er bijzonder van genoten.
Ik ben heel blij dat ik de “acryliv pouring”techniek kan gaan toepassen als onderdeel binnen mijn schilderijen en ben direct in mijn atelier aan de slag gegaan.
De eerste poging is heel goed gelukt!”
Marjan van Broekhoven  februari 2018

‘Dank voor de interessante ochtend en aangename uitleg en begeleiding.”
Anne-Marie en Sjaak Gielen uit Zelhem  februari 2018

“Dank voor je inzet en spannende lessen.
Heel inspirerend.”
Wil Dijkstra uit Den Haag   februari 2018

“Goede uitleg en gezellige cursus.
Leuke techniek.”
Marja de Nas uit Maarssen  december 2017

“Super leuk.
De stukken die zijn gemaakt zijn ook erg mooi geworden.
Bedankt.”
Maria Haringa uit Nieuwegein  december 2017

“Duidelijke uitleg en goede voorbereiding.
Heel mooi eindresultaat van alle deelnemers.
Gezellige werkomgeving (atelier).”
An Snapper uit Kloetinge  december 2017

“Ook deze workshop “acrylic pouring” was weer een succes, heel leerzaam en inspirerend en bovenal jouw inspirerende begeleiding is top.”
Cees Hoogeveen uit Woerden  december 2017

“Verrassende effecten.
Er is veel diversiteit bij de gietsels van de deelnemers aan deze workshop gieten met acrylverf.
Vooral genoten van de sfeer en van het “loslaten”.
Monique van Sonsbeek  uit Zwijndrecht  december 2017

“Hele leuke workshop.
Vooral het verrassings effect is geweldig.”
Polly van Haaster  uit Berkel en Rodenrijs  december 2017

“Heb erg genoten van de nieuwe techniek “gieten met acrylverf /acrylic pouring” en heb goede gietsels gegoten.”
Paul Kogelman uit Hattem  december 2017

“Leuke en ontspannen workshop.
Goed uitgelegd.
Fijn atelier.”
Batya van Brakel uit Den Haag  december 2017

“Erg leuke ervaring.
Gezellige sfeer.”
Leny de Bruin uit Kortgene  december 2017

“Prettige no-nonsense begeleiding.
In no-time zelf een mooi en verbazend goed resultaat gegoten.”
Bram Boer uit Gouda  december 2017

“Een super workshop.
Goed uitgelegd en begeleid.
Een avontuurlijke en ontspannende ervaring.”
Ursula Beelen uit Heerde  december 2017

“Het is een heel leuke, leerzame en inspirerende workshop.”
Karin Vredenbregt uit Woerden  december 2017

“Heerlijk om te doen en heel bijzonder dat je ook zonder schilderervaring direct een geslaagd resultaat bereikt.”
Lenny van Dodewaard uit Zwijndrecht  december 2017

“Zo fijn om gebruik te mogen maken van alle kennis en ervaring van Bart.
Een fantastische workshop waarin de magie van het gieten met acrylverf tot een bijzonder resultaat leidt”
Marjo Korrel uit Eindhoven december 2017

“Met plezier kijk ik terug op de leerzame en gezellige masterclass acryl pourring van afgelopen zaterdag 4 november 2017 (het resultaat hangt inmiddels aan de muur!).

Wederom heerste er een fijne, positieve sfeer.
Ook fijn dat je eerst hebt laten zien hoe het gieten van acrylverf met toevoegingen in zijn werk gaat, waar je op moet letten en hoe je het proces evt. kan beïnvloeden.
Hartelijk dank en vriendelijke groet,
Jacqueline de Vos uit Strijen  november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb de workshop  van vanmorgen als heel positief en leuk ervaren, dank je voor je heldere uitleg. Ik  ga er zeker mee door.
Sonja van Pieterson november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Enige tijd geleden heb ik zelf geprobeerd om te gieten met acrylverf.
Totaal mislukt.
Wat deed ik verkeerd?
Dus een workshop moest de oplossing zijn en die heb ik bij jou gevolgd.
In een woord: het was een geslaagde bijeenkomst.
Goede uitleg en begeleiding.
Het geheel was goed verzorgd en voorbereid.
Mijn complimenten!
Ton Briaire uit Rosmalen  november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“We vonden het een geweldige workshop en we hadden een fantastische leraar!
Ik heb genoten van de mooie cellen die ineens tevoorschijn komen en de veranderingen die je met 1 streek van de wisser weer tevoorschijn kan laten komen.
We hebben het thuis al uitgeprobeerd en ik hoop dat ik het goed in een schilderij verder kan verwerken.”
Hennie en Guy van de Lande  uit Breda   november 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Als onbevangen, maar vol van verwachting  startende 60-er, heb je me een geweldige ervaring laten beleven.
Je enthousiasme en bekwaamheid draag je op een ingetogen wijze over, wat bijdraagt aan de ervaring.
Het gaf mij het gevoel dat het kunstwerk dat ik in gedachten had zou gaan lukken.
Na wat laatste tips is het volgens mij aardig gelukt.
Henk Stout uit Zwijndrecht  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Wat een gave verrassende workshop!
Moeilijk om als je een mooi resultaat hebt om te stoppen.”
Alie Wijnvelt  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“We hebben de masterclass “gieten met acrylverf” cadeau gekregen.
Het was geweldig!
Geen ervaring met schilderen, maar door de goede uitleg en de live demonstratie van Bart in combinatie met de schriftelijke instructies ben ik heel tevreden met het resultaat.
Echt aan te bevelen!
Ook geschikt voor zakelijke gelegenheden en vriendengroepen.”
Patty Stout  uit Zwijndrecht   augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Prima workshop met ontspannen en gezellige sfeer.
Bart heeft veel kennis en deelt die gul.
Zeker een aanrader.
Trudy van Traa uit  Zundert  augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Op ontdekkingstocht in kleur, vorm en onvoorspelbaarheid met het gieten van acrylverf.
Het was een prachtig creatief avontuur.”
Inge Vanhoof    België   augustus 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb erg genoten van de masterclass “Gieten met acrylverf, additieven en siliconen”.
Er was een duidelijke uitleg en het was heel gezellig.
Ben overtroffen door de resultaten, die we van elkaar konden bewonderen.
Een echte aanrader!
Hannie Deventer  uit Dordrecht  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Een gezellige, ontspannen maar ook zeer leerzame workshop acrylgieten gevolgd.
Bart legt goed uit, heeft een overzichtelijk werkschema voor alle cursisten en doet alles ook nog eens voor.
Een absolute aanrader met als bonus een mooi werk voor boven de bank :)”
Jennifer Heijmann uit Papendrecht  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Masterclass van afgelopen woensdagavond 21 juni 2017 was super leuk, voor herhaling vatbaar.”
Anneke de Jong  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Ik heb het als een hele boeiende avond ervaren.
De uitleg was duidelijk en het voordoen verhelderend.
Het resultaat is van te voren niet in te schatten en de mogelijkheden om te experimenteren lijken me groot.
Een persoonlijke toets, een eigen handschrift er aan geven is ook mogelijk en noodzakelijk anders wordt het een kunstje.
Daar ligt volgens mij de uitdaging.”
Ad Reijntjes uit Capelle aan den IJssel  juni 2017  “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”

“Het was wederom een inspirerende bijeenkomst.
Jouw presentatie is heerlijk: down to earth en relaxed.
Weer wist je een byzonder gemêleerde groep deelnemers bij elkaar te brengen.
Chapeau!”
Marcel van Brunschot   uit Oisterwijk  juni 2017 “workshop acrylic pouring/gieten met acrylverf, additieven en siliconen”