Reviews schilderweken

Reviews met betrekking tot de schilderweken in Frankrijk die Barteljee de afgelopen 9 jaren heeft georganiseerd:

“Bart van harte bedankt voor de Geweldige week.
Het was leerzaam / gezellig /ontspannen steeds een goede sfeer en geweldig eten dankzij Ton en Elly !
Echt zo gastvrij , kortom een week om niet te vergeten !”
Ida Baxmeier  Hazerswoude  juni 2017

“Bart bedankt!
Wat een leuke en ontspannen manier om meer kennis op te doen van schilderen.
De goede zorgen van Elly en Ton, de gezellige groep en niet te vergeten een super docent.”
Kees van der Leer    Zwijndrecht    juni 2017.

“Het was een geweldige week, ik zit echt vol met ideeën en inspiratie.
Ik heb de week zeer positief ervaren mede dankzij de geweldige gastvrijheid en het heerlijke eten van Ton en Elly.
Ik vind je een hele prettige leraar, de uitleg was goed.
De lessen waren goed gevarieerd en ik heb veel geleerd over andere kunstenaars.”
Petra van der Meer    Hazerswoude  juni 2017

“Net terug van een geweldige schildersweek!
Het was zowel intensief als ontspannend.
Geweldig ook om, via films, kunstenaars aan het werk te zien en te horen wat hen drijft.
De groepsdynamiek en de gastvrije accommodatie met heerlijk eten en een wijnproeverij waren de kers op de taart!”
Anita van Vliet  Haastrecht   juni 2017

“Na een halve dag op mijn dagelijkse werkplek heb ik al weer heimwee naar de supergezellige en lekkere schilderweek.“Ik heb een heerlijke week gehad en vond dat wij het zeer getroffen hebben met de groep in zijn geheel.
Ook de locatie was erg leuk en de verzorging door Ton en Elly was top, lekker en afwisselend gegeten en zij waren erg hulpvaardig!”
Jolanda Baardman  Villars sur Ollon  Zwitserland     mei 2016

Wat een fantastisch oord, met lieve mensen, mooie landschappen en leuke dorpjes.
Het huis, de tuin, het kasteel, het eten, nog meer eten met even veel wijnen; het liet echt niks te wensen over.
Dank je wel Bart voor je inspirerende en stimulerende leermeesterschap en voor je warme en gezellige persoonlijkheid.”
Anneloor ten Asbroek  Amstelveen  mei 2016

“Het was echt fantastisch!
Deze schilderweek blijft nog lang in mijn herinnering hangen”.
Bram Mout Dordrecht mei 2015

“Ik ben nog aan het afkicken van de schilderweek in La Sauvagère.
Ik vond het een geweldige positieve ervaring met een leuke groep en ik vind je een uitstekende en inspirerende docent”.
Peter Jansen Woerden mei 2015

“Ik heb deze week als heel fijn ervaren.
Heerlijk ontspannen en tegelijk uitdagende opdrachten om aan te werken.
Never a dull moment.
Met de uitstekende begeleiding van Bart en de voortreffelijke gastvrijheid van La Sauvagère was dit een week waar ik nog vaak aan zal terugdenken”.
Hans van der Spek Gouda mei 2015

“Het was een hele bijzondere week in la Sauvagère…zeker voor mij.
Je hebt het beste uit de cursisten gehaald en hen allen inspiratie meegegeven.
Voor jou heel veel bemoedigingen, inspiratie en succes.
Zeker tot ziens”.
Henny Luijendijk Krimpen aan de Ijssel mei 2015

“Wat was het een geweldige week in Frankrijk!
Fijne groep, prachtige omgeving, culinaire hoogstandjes en last but not least, een inspirerende leraar.
Veel gelachen en veel geleerd.
Kortom, een super gezellige verwenweek!
Heel veel dank daarvoor Bart”.
Margo Bon Wageningen mei 2015

“Een super schildervakantie dankzij de inspirerende lessen van Bart en films over impressionistische schilderkunst.
Vol overgave heb ik heerlijk geschilderd en geëxperimenteerd met penseel, paletmes en jawel, een raamwisser!
De gastvrijheid in de Hoeve kent geen grenzen.
Betere begeleiding kun je je niet wensen!
Complimenten voor allemaal”.
Caroline Heerema Elburg mei 2015

“We hebben het zo ontzettend fijn gevonden tijdens de schilderweek in Frankrijk!!
Ik wil bij leven en welzijn volgend jaar weer.
Bart, nogmaals dank voor je fijne lessen.
Wil en Ad Baan  juni 2014

“Ik heb het erg naar mijn zin gehad in Frankrijk en daar heb jij veel aan bijgedragen Bart”.
Roeland Opstroom  juni 2014

“Bedankt voor de mooie week. Ik heb ervan genoten. Het was echt helemaal af:.
Monique Spaan juni 2014

“Ik vond het een heerlijke week!
Jij bedankt voor de organisatie, de schildertips en de gezelligheid”.
Arianne Lodder juni 2014

“Nadat ik de schildervakantie in Frankrijk had afgesloten, was er maar éen gedachte, “waarom heb ik dit niet eerder gedaan?”
Ik vind het leuk om jou te vertellen, dat er bij mij een lichtje is gaan branden richting impressionisten.
Ben lekker bezig, op de momenten die dat toelaten ( ik heb een drukke baan). Maar ik vind het heel prettig om te vertellen dat ik mij weer in balans vind, als ik lekker buiten of binnen mijn fotografische momenten omzet in een inpressionistische stijl. Ik vind het echt heeerlijk om er mee bezig te zijn, op een terrein dat ik nog niet eerder aan het verkennen was.
Dank dus!”
Corry van Hamond  juni 2014

” Ik heb enorm genoten van deze schilderweek. Dankzij de goede adviezen van Bart heb ik weer veel bijgeleerd en ook inspiratie opgedaan. De verzorging door Elly en Ton was ronduit fantastisch. Bovendien werkte het weet mee en hadden we een leuke, gezellige groep. Zeker voor herhaling vatbaar”.
Elly van Heeswijk augustus 2013

“Ik kijk met veel plezier op de schilderweek terug. De groep vond ik ook heel leuk.
Ik kan weer even verder met wat ik geleerd heb.
Het is wel even wennen,  nu ik weer thuis ben, om zelf mijn maaltijden te verzorgen .
Bovendien kan ik best aardig koken maar niet zoals Elly. Bedankt voor alles”.
Elly Heijboer augustus 2013

“Het was een geweldige week, met geweldige mensen, heerlijk eten en last but not least een super cursus.
Ik heb veel geleerd, dus genoeg stof om mee verder te gaan. Dank voor al je goede raad”.
Francien Veulings augustus 2013

“Ik heb enorm van de week genoten. De week is fantastisch georganiseerd, goede voorbereiding, begeleiding en interessante avondvullende films.Geweldig ook, zoals je de hele week positief aanwezig was”.
Nelleke Cools augustus 2013

” Een super leuke en leerzame week. Hartelijk bedankt !
Lizbeth de Jager: mei 2013

” Bart, bedankt voor je positieve commentaren en inspirerende kijk op Kunst”.
Anja Uittenbogaard: mei 2013

“Dank voor een geweldig inspirerende week, in een fantastische context verder buiten bestaande kaders kunnen komen.
Op naar de volgende uitdaging.
Gerard Lagerwey mei 2013

” Heel erg bedankt voor de goede adviezen. Het was een heerlijke en gezellige week”!
Nénette de Jager : mei 2013

” Wij hebben een leerzame, gezellige en vooral lekkere week gehad op La Sauvagère.”
Jet en Niek van Haaren: mei 2012

” We hebben genoten van een leerzame, gezellige en culinaire verwenweek. Voor herhaling vatbaar””.
Anke en Jetske den Boer mei 2012

” We hebben het heel goed gehad samen. Ik heb intens geschilderd en voel me dan ook helemaal uitgerust”.
Eva Sellers mei 2012

“Wederom was het een superweek, leuke onderwerpen en een super accommodatie”.
Henk Bax  augustus 2011

” Mijn dank en complimenten hoe je mij geholpen hebt de vaste beelden en patronen los te laten en met een aantal verrassende doeken huiswaarts te keren.”
Jan Gerard Haagsma: augustus 2011

“Geweldig leuke schilderweek, ontzettend mooie schilderijen gemaakt, veel gezelligheid en echt heel veel gelachen”.
Martin en Gerda van Eck augustus 2011