Starters

Schilders die voor het eerst bij Barteljee komen schilderen volgen de starterscursus.
Tijdens deze cursus is er veel aandacht voor het leren tekenen/schilderen naar de natuur en vanuit de fantasie.
Het leren doormeten van voorwerpen, de rastertechniek, de licht/donkerwerking, het kleurenmengen vanuit de basiskleuren primairgeel, cyaanblauw en magenta, het opbouwen van een compositie en het gebruiken van verschillende penseel- en schildertechnieken staan in deze serie van 15 lessen centraal.
De schildercursussen starten in september 2017 en duren tot eind december 2017.
De kosten voor de serie van 15 lessen bedragen € 195,00 inclusief koffie/thee tijdens het schilderen.
Achter het ateliergebouw aan de Westelijke Parallelweg 50 te Zwijndrecht bevindt zich een gratis en ruim parkeerterrein.

Vanaf maandagavond 4 september 2017 en donderdagavond 7 september 2017 wordt er ‘s avond van 20.00 uur tot 22.00 uur schilderles gegeven in het ruime atelier van Barteljee aan Westelijke Parallelweg 50 3331 EW te Zwijndrecht.
Er wordt wekelijks les gegeven.
Direct achter het ateliergebouw is een gratis parkeerplaats voor 25 auto’s, zodat deelnemers geen extra kosten kwijt zijn aan het parkeren en gemakkelijk hun materialen mee naar binnen kunnen nemen.

Stuur een email aan  bartvanderbom@online.nl  voor meer informatie  of om je in te schrijven voor een schildercursus.

In de galerij hieronder zie je tekeningen en schilderijen die startende schilders hebben gemaakt tijdens de eerste lessen.
Kijk voor meer tekeningen en schilderijen eens in de etalage van de startende schilders bij Barteljee op http://barteljee.nl/de-etalagestarters/