Starters

Schilders die voor het eerst bij Barteljee komen schilderen volgen de starterscursus.
Tijdens deze cursus is er veel aandacht voor het leren tekenen/schilderen naar de natuur en vanuit de fantasie.
Het leren doormeten van voorwerpen, de rastertechniek, de licht/donkerwerking, het kleurenmengen vanuit de basiskleuren primairgeel, cyaanblauw en magenta, het opbouwen van een compositie en het gebruiken van verschillende penseel- en schildertechnieken staan in deze serie van 15 lessen centraal.

Er starten weer nieuwe schildercursussen in de week van 8 januari 2018 tot 12 januari 2018.
Er wordt les gegeven op maandag- en donderdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur en op woensdag- en donderdagmorgen van 9.30 uur tot 11.30 uur.
De kosten voor de serie van 15 lessen bedragen € 200,00 inclusief koffie/thee tijdens het schilderen.
Achter het ateliergebouw aan de Westelijke Parallelweg 50 te Zwijndrecht bevindt zich een gratis en ruim parkeerterrein, zodat deelnemers geen extra kosten kwijt zijn aan het parkeren en gemakkelijk hun materialen mee naar binnen kunnen nemen.

Stuur een email aan  bartvanderbom@online.nl  voor meer informatie of om je alvast vrijblijvend in te schrijven voor een schildercursus.

In de galerij hieronder zie je tekeningen en schilderijen die startende schilders hebben gemaakt tijdens de eerste lessen.
Kijk voor meer tekeningen en schilderijen eens in de etalage van de startende schilders bij Barteljee op http://barteljee.nl/de-etalagestarters/