Culinaire verwennerij

Onze gastvrouw Elly Binkhorst en gastheer Ton Marechal, leggen je een week lang in de watten, vooral op culinair gebied.
Zij zorgen dagelijks op een ongekende manier voor de innerlijke mens.
Kortom een week om naar uit te kijken.

Bij elk ontbijt, bij iedere lunch en het 3 gangendiner zijn er speciale homemade verrassingen.
Hieronder kun je het “voorbeeld weekmenu” bekijken van de lenteschilderweek.

Zondag
16.00 uur ontvangst met Cider en Tarte Tatin
19.00 uur 3 gangen diner:
–   Salade met camambert en aardbeien
–  Gevulde tomaat met gekruid gehakt/Gratin Dauphinois
–  Crème Brulée

Maandag
9.00 uur ontbijt met warme croissant, verschillende soorten brood, beleg, yoghurt met muesli
13.00 uur lunch:
–   soep Forestière
–   Quinoa-salade met komkommer en appel
19.00 uur 3 gangen diner:
–   Meloen met ham
–   Kiphaasjes à la Normande (Calvados), pasta en broccoli
–   Charlotte Rose

Dinsdag
9.00 uur ontbijt met vruchtensalade,  verschillende soorten brood, beleg, yoghurt met muesli
13.00 uur lunch:
–   Groene salade met geitenkaasje met spek
19.00 uur 3 gangen diner:
–   Tomaten tarte Tatin met geitenkaas
–   Groentenlasagne, salade met artisjokhartjes
–   Baba Rhum

Woensdag
9.00 uur ontbijt met gekookt eitje, verschillende soorten brood, beleg, yoghurt met muesli
13.00 uur lunch:
–   Tabouleh-salade met wilde tomaten(Tomate Noir grimée en tomate Ananas), Muhammara
19.00 uur 3 gangen diner:
–   Bietensalade met geitenkaas en walnoten
–   Zalm en croûte, salade met gegrilde venkel en courgette
–   Ijsje met frambozencoulis

Donderdag
9.00 uur ontbijt met Brioche, verschillende soorten brood, beleg, yoghurt met muesli
13.00 uur lunch:
–   Tomatenmozzarellasoep plus lekkere hapjes van de markt
–   Salade Piemontaise
19.00 uur 3 gangen diner:
–   Cruditée met rauwe ham en ei
–   Coulommiers kaasfondue met groenten
–   Rabarbercrumble met gember en room

Vrijdag
9.00 uur ontbijt met verse Abrikozen, verschillende soorten brood, beleg, yoghurt met muesli
13.00 uur lunch:
–   Bretonse galette met ham en kaas
19.00 uur 3 gangen diner:
–   Quiche Lorraine
–   Boeuf en Daube (rundvleesstoofschitel met sinaasappel, wijn en groenten)  rijst en groene salade
–   Chocolademousse

Zaterdag
9.00 uur ontbijt Vienoisserie, verschillende soorten brood, beleg, yoghurt met muesli.