Online schildercursussen

Zaterdag 13 februari 2021 en op zaterdag 6 maart 2021 gaan de nieuwe online teken- en schildercursussen bij Barteljee weer van start.

  • Wil je online leren tekenen en/of schilderen?
  • Ben je 150 % gemotiveerd om een online tekencursus of schildercursus te volgen?
  • Kun je per week minimaal 4 uur vrij maken om echt aan de slag te gaan?
  • Vind je het interessant om opbouwende feedback te ontvangen op je tekeningen en schilderijen?
  • Wil je geïnspireerd raken door de tekeningen en schilderijen die andere deelnemers aan dezelfde tekencursus of schildercursus maken en wil je ook leren van de aanwijzingen die op hun werk worden gegeven?

Schrijf je dan in voor een online tekencursus of schildercursus bij Barteljee via het formulier aan de rechterzijde van deze page.
Bart van der Bom geeft sinds oktober 1988 schildercursussen in zijn atelier aan de Westelijke Parallelweg 50 te Zwijndrecht.
Sinds mei 2015 heeft hij online tekencursussen en schildercursussen ontwikkeld.
Vanaf maart 2020 heeft hij de online tekencursussen en schildercursussen herontwikkeld door begeleidende filmpjes aan de lesbrieven toe te voegen.
De filmpjes worden op een zaterdag toegestuurd en zijn zo vaak als je wilt te bekijken tijdens je deelname aan deze online teken- of schildercursus.
Als extraatje ontvangen de deelnemers aan de online cursussen bij Barteljee ook filmpjes waarin de gemaakte tekeningen en schilderijen persoonlijk worden besproken.
Ook deze bespreek filmpjes kun je zo vaak als je wilt bekijken tijdens je deelname aan een online teken- of schildercursus bij Barteljee.
Deze filmpjes worden bijzonder gewaardeerd door de tekenaars en schilders, omdat ze veel leren van de bespreking van alle ingezonden tekeningen en schilderijen.Op dit moment ( vanaf zaterdag 2 januari 2021 tot 6 maart 2021 ) nemen 135 tekenaars en schilders deel aan de online teken- en schilderlessen bij Barteljee )
Zaterdag 13 februari 2021 en zaterdag 6 maart 2021 starten deze online schildercursussen opnieuw.

Je kunt je al opgeven, als je op zaterdag 13 februari 2021 of op zaterdag 6 maart 2021 wilt starten.

De volgende online teken- en schildercursussen gaan van start op:

Zaterdag 13 februari 2021

Zaterdag 6 maart 2021