Online schildercursussen

Op  zaterdag 17 april 2021 gaan de nieuwe online teken- en schildercursussen bij Barteljee weer van start.

Schrijf je dan in voor een online tekencursus of schildercursus bij Barteljee via het formulier aan de rechterzijde van deze page.
Bart van der Bom geeft sinds oktober 1988 schildercursussen in zijn atelier aan de Westelijke Parallelweg 50 te Zwijndrecht.
Sinds mei 2015 heeft hij online tekencursussen en schildercursussen ontwikkeld.

Vanaf maart 2020 heeft hij de online tekencursussen en schildercursussen herontwikkeld door begeleidende filmpjes aan de lesbrieven toe te voegen.
De filmpjes worden op zaterdag toegestuurd en zijn zo vaak als je wilt te bekijken tijdens je deelname aan een online teken- of schildercursus bij Barteljee.
Als extraatje ontvangen de deelnemers aan de online cursussen bij Barteljee ook filmpjes waarin de gemaakte tekeningen en schilderijen persoonlijk worden besproken.
Deze bespreek filmpjes kun je ook zo vaak als je wilt bekijken tijdens je deelname aan een online teken- of schildercursus bij Barteljee.
De filmpjes worden bijzonder gewaardeerd door de tekenaars en schilders, omdat ze veel leren van de bespreking van alle ingezonden tekeningen en schilderijen.
Lees de reviews eens op REVIEWS
Op dit moment  nemen 135 tekenaars en schilders deel aan de online teken- en schilderlessen bij Barteljee.

Op zaterdag 17 april 2021 starten de volgende schildercursussen/schilderworkshops:

Online schildercursus “Schilderen met het schildermes”
Online schilderworkshop “Bloemen abstraheren à la Christine Lafuente”